Zato što vam nudimo najbolje rešenje

Inkubatori profesionalne izrade

Automatski inkubatori malih i velikih kapaciteta po najpovoljnijim cenama, visokog stepena izvodljivosti, najbolje su rešenje, bilo da se izvođenjem pilića bavite profesionalno ili ne.

Izrađeni prema standardima najvećih svetskih proizvođača opreme za živinarstvo, daju vam vrhunske rezultate bez obzira na kapacitet vaše proizvodnje.

Inkubatori za piliće

inkubatoriInkubatori za izvođenje pilića su profesionalni automatski inkubatori sa preciznom kontrolom temperature i vlage.

Veterinarski stolovi

veterinarski stoloviVeterinarski stolovi sa podešavanjem visine odlični su za veterinarske ordinacije ili salone kućnih ljubimaca.

Dimnjače

dimnjačeDimnjače izrađene od inox materijala imaju izolaciju od kamene vune što garantuje ekonomičnost i postojanost.

Dimnjače

Dimnjaci od nerđajućeg čelika su izdržljivi, lako se čiste i otporni su na koroziju. Dimnjak je izradjen od inox lima debljine 1.00mm i 1.20mm koji se koristi kod unutrašnje cevi, spoljašne zaštitne cevi su od sjajnog ili brušenog inox lima debljine 0.50mm i 0.60mm, a izolacija je od specijalne kamene vune debljine 50.00mm koja trpi temperature do 800°.

Izolovani inox dimnjak izrađujemo u dimenzijama ø 200 i ø 300, ili prema Vašim zahtevima i u drugim dimenzijama.

Uz dimnjak se pravi i zaštitna kapa, koja štiti unutrašnjost dimnjaka od padavina, a pospešuje i strujanje vazduha u samom dimnjaku. Dimnjak je pričvršćen šelnama, koje mu daju maksimalnu sigurnost, kao i laku montažu i demontažu.

Uz dimnjak se prave i razni priključci (za kotao, drugu peć) i kolena raznih uglova. Dimnjak ima i revizioni otvor koji služi za čišćenje. Na dnu dimnjaka je otvor za kondenz.