Zato što vam nudimo najbolje rešenje

Inkubatori profesionalne izrade

Automatski inkubatori malih i velikih kapaciteta po najpovoljnijim cenama, visokog stepena izvodljivosti, najbolje su rešenje, bilo da se izvođenjem pilića bavite profesionalno ili ne.

Izrađeni prema standardima najvećih svetskih proizvođača opreme za živinarstvo, daju vam vrhunske rezultate bez obzira na kapacitet vaše proizvodnje.

Konstrukcija

konstrukcijaInkubatori su izrađeni od panela koji obezbeđuju odličnu temperaturnu izolaciju, dok je sama konstrukcija od INOX materijala...

Automatizacija

automatizacijaTemperatura se održava konstantnom u celom periodu inkubacije temperaturnim kontrolerima sa PID regulacijom...

Ladice za jaja

ladiceLadice za jaja su kapaciteta 150 jaja, i postavljene su na nosače pod uglom od 45 stepeni da ne bi došlo do lepljenja embriona ...

Inkubatori za jaja

Inkubatori za jaja, elektro-mašinske radionice EMG su profesionalni, automatski inkubatori za izvođenje pilića, malog, srednjeg i velikog kapaciteta.

Izrađeni su po standardima velikih svetskih proizvođača Pas Reform ili Pitersim. Odlikuju se automatskom regulacijom temperature, vlage i okretanja jaja. Dizajnirani su tako da pružaju optimalne uslove u periodu inkubacije, što rezultira maksimalnom izvodljivošću i najbolji kvalitet izvedenih pilića.

Maksimalna izvodljivost i kvalitet pilića zavise od ujednačenosti temperature, vlage i cirkulacije vazduha unutar inkubatora. Inkubatori velikog kapaciteta imaju modularni dizajn. Svaka od sekcija ovakvog inkubatora je kapaciteta 19200 jaja, i opremljena je nezavisnom kontrolom grejanja, hlađenja i ventilacije.

Predvaljaonici, počevši od tipa EMG19200, imaju hodnik koji služi za manipulaciju kolicima koja nose ladice za jaja, tj. za ubacivanje novih jaja u proces inkubacije ili prelaganje u izvodilište nakon 18 dana inkubacije. Hodnik se takođe koristi i za redovnu proveru rada i stanja jaja unutar inkubatora.

Automatski inkubatori za izvođenje pilića su ekonomični i laki za održavanje i čišćenje.

Izdvajamo iz galerije

Korisne informacije

Embriologija

Dobra izvodljivost nije slučajnost. U toku inkubacije embrion prolazi kroz tri kritične faze razvoja pre nego što se uspešno izvede. Svaka od ovih faza zahteva specifične uslove za optimalnu inkubaciju i u svakoj od njih jaja zahtevaju ravnomernu raspodelu temperature, vlažnosti i ventilacije.

-Hatching quality chicks, Pas Reform

Temperatura inkubacije

Kvalitet pilića i izvodljivost zavise od ujednačenosti temperature inkubacije. Kako bi se dostigao najbolji mogući procenat izvodljivosti, tehnologija inkubatora mora da kreira klimu koja će oponašati uslove u gnezdu koke.

-Homogeneous incubation temperature, Pas Reform

Održavanje temperature

U toku rasta, embrioni oslobađaju sve veću količinu toplote. U drugoj polovini inkubacije jaja počinju da oslobađaju previše toplote, koji sistem za hlađenje inkubatora mora da odvede.

-Homogeneous incubation temperature, Pas Reform