Zato što vam nudimo najbolje rešenje

Inkubatori profesionalne izrade

Automatski inkubatori malih i velikih kapaciteta po najpovoljnijim cenama, visokog stepena izvodljivosti, najbolje su rešenje, bilo da se izvođenjem pilića bavite profesionalno ili ne.

Izrađeni prema standardima najvećih svetskih proizvođača opreme za živinarstvo, daju vam vrhunske rezultate bez obzira na kapacitet vaše proizvodnje.

Inkubatori za piliće

inkubatoriInkubatori za izvođenje pilića su profesionalni automatski inkubatori sa preciznom kontrolom temperature i vlage.

Veterinarski stolovi

veterinarski stoloviVeterinarski stolovi sa podešavanjem visine odlični su za veterinarske ordinacije ili salone kućnih ljubimaca.

Dimnjače

dimnjačeDimnjače izrađene od inox materijala imaju izolaciju od kamene vune što garantuje ekonomičnost i postojanost.

Stolovi za grooming (šišanje pasa)

Stolovi za grooming elektro-mašinske radionice EMG pogodni su za upotrebu u veterini, kako u veterinarskim ordinacijama tako i u salonima za kućne ljubimce. Praktični su, jednostavni za upotrebu i laki za održavanje.

Odlikuju se podešavanjem visine po potrebi pomoću elektro-motornog pogona. Veoma su stabilni, testirani na opterećenja i do 70 kg.

Za upotrebu u veterinarskim ordinacijama, za hirurške intervencije, gornja ploča je izrađena od prohroma, sa otvorom za odvod tečnosti. Ovo omogućava lako čišćenje i otpornost na sredstva za dezinfekciju, pa samim tim i neograničen radni vek.

Za upotrebu u salonima za kućne ljubimce, za šišanje pasa, gornja ploča izrađuje se od panela po želji kupaca.